OM Healing работилница

OM Healing работилница

OM Healing работилница 20 Јуни, 2012   Ве покануваме да присуствувате на OM Healing работилница. Работилницата ќе ја води Биљана Ѓуроска, инструктор и координатор за OM Healing во Македонија. OM Healing  Што е OM Healing? OM Healing е изворна техника на...
Уметност за свесна промена

Уметност за свесна промена

Уметност за свесна промена 12-13 Април, 2014   Почитувани, Ве поканувам на курсот УМЕТНОСТА ЗА СВЕСНА ПРОМЕНА кој ќе се одржи 12 и 13.04.2014 во Скопје. Курсот ќе го одржи Ингвар Вилидо, духовен учител кој работи и живее во Естонија. Предвидени се 5 дена, од кои...
Flaska во Македонија

Flaska во Македонија

Flaska во Македонија 25 Maj, 2017 Flaska во Македонија! Повеќе информации за шишињата и додатоците за нив ќе најдете на тел. 070723631 и на официјалната страница: www.flaska.mk ГАИА Бул. АСНОМ бр. 24 локал 3, 1000 Скопје +389 70 72 36 31 +389 2 511 0234...
МЕСЕЦ НА ХОМЕОПАТИЈАТА со Хомеопатската Ординација ГАИА и Здружението за хармоничен раст и развој ГАЕА

МЕСЕЦ НА ХОМЕОПАТИЈАТА со Хомеопатската Ординација ГАИА и Здружението за хармоничен раст и развој ГАЕА

Месец на хомеопатијата со хомеопатската ординација ГАИА и Здружението за хармоничен раст и развој ГАЕА 10 Април, 2014   Повелете во паркот со авиончето во четврток на 10-ти Април 2014, од 16 до 21 часот. Организатори Хомеопатската Ординација ГАИА, Здружението за...
Семинар по Крија Јога. Предавач Ishvarananda.

Семинар по Крија Јога. Предавач Ishvarananda.

Семинар по Крија Јога. Предавач Ishwarananda. 12-14 Септември, 2014   Почитувани, Ве информирам дека I-во Ниво Бабаџи Крија Јога Семинарот во Мекадонија ќе се одржи на 12-14.09.2014. Семинарот ќе се одржи во Аурора Спа Ресортот во Берово. Чини 200 евра. За оние...
error: Content is protected !!