Семинар по Крија Јога. Предавач Ishwarananda.

12-14

Септември, 2014

 

Почитувани,

Ве информирам дека I-во Ниво Бабаџи Крија Јога Семинарот во Мекадонија ќе се одржи на 12-14.09.2014. Семинарот ќе се одржи во Аурора Спа Ресортот во Берово. Чини 200 евра. За оние кои сакаат само да дојдат на семинарот без да се сместат во ресортот Котизација од ден е 12 евра.

Повеќе информации тука флаер

ГАИА

Бул. АСНОМ бр. 24 локал 3, 1000 Скопје
+389 70 72 36 31
+389 2 511 0234
info@homeopatija.com.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ
error: