Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ингвар Вилидо.

Ingvar Villido Ishwarananda

Ingvar Villido Ishwarananda

Ingvar Villido, Ishwarananda е член на Babaji’s Kriya Yoga Order of Acharyas и одржува Бабаџи Крија Јога семинари во повеќе земји. Тој живее и делува во Лилеору, центар за личен развој. Toj лично со своите студенти во изминатите 20 години го изгради и го возвиши Лилеору до еден од најголемите, највиталните и најживописните духовни места на целиот Балтик. Под негово раководство, на дваесет хектари земјиште постои центар во кој Ishwarananda ја предава „уметноста на личната промена и развој„. Во исто време Лилеору е и еко-село. Учењата на Ichwarananda се прецизни алатки развиенеи од него за неговите студенти кои овозмозуваат откривање на вистиснкото „Јас„ и отварање на целокупниот човечки потенцијал преку свесна и универзална љубов. Како Babaji’s Kriya Yoga Acharya тој ги следи традициите и учењата на Махаватар Сатгуру Крија Бабаџи и древните учења на Сидите од Индија.

Ingvar Villido, Ishwarananda е член на Babaji’s Kriya Yoga Order of Acharyas и одржува Бабаџи Крија Јога семинари во повеќе земји. Тој живее и делува во Лилеору, центар за личен развој. Toj лично со своите студенти во изминатите 20 години го изгради и го возвиши Лилеору до еден од најголемите, највиталните и најживописните духовни места на целиот Балтик. Под негово раководство, на дваесет хектари земјиште постои центар во кој Ishwarananda ја предава „уметноста на личната промена и развој„. Во исто време Лилеору е и еко-село. Учењата на Ichwarananda се прецизни алатки развиенеи од него за неговите студенти кои овозмозуваат откривање на вистиснкото „Јас„ и отварање на целокупниот човечки потенцијал преку свесна и универзална љубов. Како Babaji’s Kriya Yoga Acharya тој ги следи традициите и учењата на Махаватар Сатгуру Крија Бабаџи и древните учења на Сидите од Индија.

Доколку сакате повеќе да се информирате за Ishwarananda посетете ја страницата. За тие што не се информирани за Крија Јога како техника ( за подобрување на здравјето, подмалдување на оргазнимот и пред се како техника која му помага на практикантот кон себереализација) може да се информираат од флаерот споменат во пораката или од следнава веб страница. Крија Јога е систем од 144 автентични Јога техники (Крии) и духовни вежби за само-развивање. Во исто време е и начин на живот. Криите се групирани во 5 фази или гранки: Крија Хата Јога (асани, банди и мудри), Крија Кундалини Пранајама (техники на дишење), Крија Дјана Јога (медитации), Крија Мантра Јога и Крија Бакти Јога

Превземете го флаерот тука
Превземете ја програмата тука

ГАИА

Бул. АСНОМ бр. 24 локал 3, 1000 Скопје
+389 70 72 36 31
+389 2 511 0234
info@homeopatija.com.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ
error: