Уметноста за свесна промена
4-5
Октомври, 2014

 

Почитувани,

Ве поканувам на курсот УМЕТНОСТА ЗА СВЕСНА ПРОМЕНА кој ќе се одржи 04 и 05.10.2014 во Скопје.
Курсот ќе го одржи Ингвар Вилидо, духовен учител кој работи и живее во Естонија.

Предвидени се 5 дена, од кои на овој курс ќе се запознаеме само со првите два:

Курс I: Јас, Мојот Внатрешен Свет и Системот од Пет Тела
Курс II: Ослободување од Емоциите кои го Нарушуваат Мојот Живот

Курсот чини 150 евра.

ГАИА

Бул. АСНОМ бр. 24 локал 3, 1000 Скопје
+389 70 72 36 31
+389 2 511 0234
info@homeopatija.com.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ
error: