Skopje Body, Mind and Spirit фестивал

Skopje Body, Mind and Spirit фестивал

Skopje Body, Mind and Spirit фестивал 03 Ноември, 2012   Др. Биљана Ѓуроска учествува во Skopje Body, Mind and Spirit фестивалот со предавање “Демистификација на хомеопатијата” кое ќе се одржи во сабота, 03.11.2012 во Македонска опера и балет.  ...
error: