Хомеопатија едноставно објаснета

Хомеопатија едноставно објаснета

Хомеопатија едноставно објаснета 25 Maj, 2017 Хомеопатијата е ефективен и научен систем на исцелување кој му помага на природното тежнеење на организмот да се излекува самиот себе. Хомеопатијата е метод кој го почитува принципот дека сите симптоми на болест се...
Хомеопатија

Хомеопатија

Хомеопатија 05 Maj, 2015   Името хомеопатија потекнува од грчкиот збор homio што значи слично, и phatos што значи патње, сочуство… Самиот збор го потенцира главниот принцип на хомеопатијата similia similibus curentor, односно слично се лекува со слично....
Компасот на нашето здравје

Компасот на нашето здравје

Компасот на нашето здравје 25 Maj, 2017   Компасот ни служи како навигациона алатка. Најважниот дел од оваа алатка е магнетизираната игла, но доколку не се обележат четирите правци под иглата, употребата на иглата е вон контекстот. Со која цел иглата би...
Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ingvar Villido.

Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ingvar Villido.

Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ингвар Вилидо. Ingvar Villido Ishwarananda Ingvar Villido Ishwarananda Ingvar Villido, Ishwarananda е член на Babaji’s Kriya Yoga Order of Acharyas и одржува Бабаџи Крија Јога семинари во повеќе земји. Тој живее и...
Flaska во Македонија

Flaska во Македонија

Flaska во Македонија 25 Maj, 2017 Flaska во Македонија! Повеќе информации за шишињата и додатоците за нив ќе најдете на тел. 070723631 и на официјалната страница: www.flaska.mk ГАИА Бул. АСНОМ бр. 24 локал 3, 1000 Скопје +389 70 72 36 31 +389 2 511 0234...
error: