Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Вебинар: Љубовта и другите зависности

February 15 @ 7:00 pm - 9:00 pm

БЕСПЛАТЕН вебинар: Љубовта и другите зависности (на македонски јазик)
15-ти февруари 19 часот

Регистрација: https://zoom.us/meeting/register/tZYpduqqqjMsEk8f9lntAS-7devUNmTjTw

Предавач: д-р Биљана Ѓуроска

Февруари е месец на љубовта. Вљубените се подготвуваат и планираат каде да го поминат св. Валентин, денот на вљубените, светски тренд што зема замав и кај нас.

Љубовта е инспирација на сите уметници, но и причина за многу војни 🙂

Колку всушност знаеме за љубовта? Што е љубовта, а што не е? Зошто сме сите зависни од тоа да сакаме и да бидеме сакани? Кога толку е убава, зошто не се задржува? Зошто е „слепа“…

Овие и многу други прашања ќе бидат тема на нашиот бесплатен семинар.

Придружете ни се!

Details

Date:
February 15
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/288543355443005/

Organizer

Human 2.0
Website:
https://human20.co/
error: