Skopje Body, Mind and Spirit фестивал

03

Ноември, 2012

 

Др. Биљана Ѓуроска учествува во Skopje Body, Mind and Spirit фестивалот со предавање “Демистификација на хомеопатијата” кое ќе се одржи во сабота, 03.11.2012 во Македонска опера и балет.

 

Повеќе информации може да најдете тука:
предавачи
семинари

ГАИА

Бул. АСНОМ бр. 24 локал 3, 1000 Скопје
+389 70 72 36 31
+389 2 511 0234
info@homeopatija.com.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ
error: