ГАИА

Школата за Интегрирана Хомеопатија

ЗА НАС

Хомеопатска Ординација ГАИА официјално постои од 03.02.2009-та.

Името ГАИА е за да не асоцира на дејноста на ординацијата, односно природно урамнотежување и нега на здравјето, исто како што не негува секојдневно Душата на ГАИА, нашата планета Земја. ГАИА; ГАЈА; ГАЕА; РАЈА се многуте имиња на божицата земја.

ГАИА

Бул. АСНОМ бр. 24 локал 3, 1000 Скопје
+389 70 72 36 31
+389 2 511 0234
info@homeopatija.com.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ
error: