Проекти

Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ingvar Villido.

Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ingvar Villido.

Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ингвар Вилидо. Ingvar Villido Ishwarananda Ingvar Villido Ishwarananda Ingvar Villido, Ishwarananda е член на Babaji’s Kriya Yoga Order of Acharyas и одржува Бабаџи Крија Јога семинари во повеќе земји. Тој живее и...

read more
Flaska во Македонија

Flaska во Македонија

Flaska во Македонија 25 Maj, 2017 Flaska во Македонија! Повеќе информации за шишињата и додатоците за нив ќе најдете на тел. 070723631 и на официјалната страница: www.flaska.mk ГАИА Бул. АСНОМ бр. 24 локал 3, 1000 Скопје +389 70 72 36 31 +389 2 511 0234...

read more
13 дневен курс 11 – 24 мај 2015 „Пролет, расцветување и метаморфоза“

13 дневен курс 11 – 24 мај 2015 „Пролет, расцветување и метаморфоза“

13 дневен курс: 11-24 Мај 2015 “Пролет, расцветување и метаморфоза” 11-24 Maj, 2015   Драги пријатели на хомеопатијата,се надеваме дека Ве наоѓаме во добро расположение! Здружението Homeopathyvoice со радост ве поканува на првиот, и уникатен од овој...

read more
Уметност на свесна промена I и II

Уметност на свесна промена I и II

Уметност на свесна промена I и II 20-21 Декември, 2014   Како резултат од практикувањето на техниките научени на курсевите I-V од Уметноста за Свесна Промена, вашиот живот се префрлува на целосно ново ниво. Вие ќе станете вистински господар и насочувач на вашиот...

read more
Уметноста за свесна промена

Уметноста за свесна промена

Уметноста за свесна промена 4-5 Октомври, 2014   Почитувани, Ве поканувам на курсот УМЕТНОСТА ЗА СВЕСНА ПРОМЕНА кој ќе се одржи 04 и 05.10.2014 во Скопје. Курсот ќе го одржи Ингвар Вилидо, духовен учител кој работи и живее во Естонија. Предвидени се 5 дена, од...

read more
Семинар по Крија Јога. Предавач Ishvarananda.

Семинар по Крија Јога. Предавач Ishvarananda.

Семинар по Крија Јога. Предавач Ishwarananda. 12-14 Септември, 2014   Почитувани, Ве информирам дека I-во Ниво Бабаџи Крија Јога Семинарот во Мекадонија ќе се одржи на 12-14.09.2014. Семинарот ќе се одржи во Аурора Спа Ресортот во Берово. Чини 200 евра. За оние...

read more
Уметност за свесна промена

Уметност за свесна промена

Уметност за свесна промена 12-13 Април, 2014   Почитувани, Ве поканувам на курсот УМЕТНОСТА ЗА СВЕСНА ПРОМЕНА кој ќе се одржи 12 и 13.04.2014 во Скопје. Курсот ќе го одржи Ингвар Вилидо, духовен учител кој работи и живее во Естонија. Предвидени се 5 дена, од кои...

read more
МЕСЕЦ НА ХОМЕОПАТИЈАТА со Хомеопатската Ординација ГАИА и Здружението за хармоничен раст и развој ГАЕА

МЕСЕЦ НА ХОМЕОПАТИЈАТА со Хомеопатската Ординација ГАИА и Здружението за хармоничен раст и развој ГАЕА

Месец на хомеопатијата со хомеопатската ординација ГАИА и Здружението за хармоничен раст и развој ГАЕА 10 Април, 2014   Повелете во паркот со авиончето во четврток на 10-ти Април 2014, од 16 до 21 часот. Организатори Хомеопатската Ординација ГАИА, Здружението за...

read more
Skopje Body, Mind and Spirit фестивал

Skopje Body, Mind and Spirit фестивал

Skopje Body, Mind and Spirit фестивал 03 Ноември, 2012   Др. Биљана Ѓуроска учествува во Skopje Body, Mind and Spirit фестивалот со предавање “Демистификација на хомеопатијата” кое ќе се одржи во сабота, 03.11.2012 во Македонска опера и балет.  ...

read more
OM Healing работилница

OM Healing работилница

OM Healing работилница 20 Јуни, 2012   Ве покануваме да присуствувате на OM Healing работилница. Работилницата ќе ја води Биљана Ѓуроска, инструктор и координатор за OM Healing во Македонија. OM Healing  Што е OM Healing? OM Healing е изворна техника на...

read more
ГАИА

Бул. АСНОМ бр. 24 локал 3, 1000 Скопје
+389 70 72 36 31
+389 2 511 0234
info@homeopatija.com.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ
error: