Уметност за свесна промена

Уметност за свесна промена

Уметност за свесна промена 12-13 Април, 2014   Почитувани, Ве поканувам на курсот УМЕТНОСТА ЗА СВЕСНА ПРОМЕНА кој ќе се одржи 12 и 13.04.2014 во Скопје. Курсот ќе го одржи Ингвар Вилидо, духовен учител кој работи и живее во Естонија. Предвидени се 5 дена, од кои...
МЕСЕЦ НА ХОМЕОПАТИЈАТА со Хомеопатската Ординација ГАИА и Здружението за хармоничен раст и развој ГАЕА

МЕСЕЦ НА ХОМЕОПАТИЈАТА со Хомеопатската Ординација ГАИА и Здружението за хармоничен раст и развој ГАЕА

Месец на хомеопатијата со хомеопатската ординација ГАИА и Здружението за хармоничен раст и развој ГАЕА 10 Април, 2014   Повелете во паркот со авиончето во четврток на 10-ти Април 2014, од 16 до 21 часот. Организатори Хомеопатската Ординација ГАИА, Здружението за...
Skopje Body, Mind and Spirit фестивал

Skopje Body, Mind and Spirit фестивал

Skopje Body, Mind and Spirit фестивал 03 Ноември, 2012   Др. Биљана Ѓуроска учествува во Skopje Body, Mind and Spirit фестивалот со предавање “Демистификација на хомеопатијата” кое ќе се одржи во сабота, 03.11.2012 во Македонска опера и балет.  ...
OM Healing работилница

OM Healing работилница

OM Healing работилница 20 Јуни, 2012   Ве покануваме да присуствувате на OM Healing работилница. Работилницата ќе ја води Биљана Ѓуроска, инструктор и координатор за OM Healing во Македонија. OM Healing  Што е OM Healing? OM Healing е изворна техника на...
error: