Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ingvar Villido.

Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ingvar Villido.

Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ингвар Вилидо. Ingvar Villido Ishwarananda Ingvar Villido Ishwarananda Ingvar Villido, Ishwarananda е член на Babaji’s Kriya Yoga Order of Acharyas и одржува Бабаџи Крија Јога семинари во повеќе земји. Тој живее и...
Flaska во Македонија

Flaska во Македонија

Flaska во Македонија 25 Maj, 2017 Flaska во Македонија! Повеќе информации за шишињата и додатоците за нив ќе најдете на тел. 070723631 и на официјалната страница: www.flaska.mk ГАИА Бул. АСНОМ бр. 24 локал 3, 1000 Скопје +389 70 72 36 31 +389 2 511 0234...
13 дневен курс 11 – 24 мај 2015 „Пролет, расцветување и метаморфоза“

13 дневен курс 11 – 24 мај 2015 „Пролет, расцветување и метаморфоза“

13 дневен курс: 11-24 Мај 2015 “Пролет, расцветување и метаморфоза” 11-24 Maj, 2015   Драги пријатели на хомеопатијата,се надеваме дека Ве наоѓаме во добро расположение! Здружението Homeopathyvoice со радост ве поканува на првиот, и уникатен од овој...
Уметност на свесна промена I и II

Уметност на свесна промена I и II

Уметност на свесна промена I и II 20-21 Декември, 2014   Како резултат од практикувањето на техниките научени на курсевите I-V од Уметноста за Свесна Промена, вашиот живот се префрлува на целосно ново ниво. Вие ќе станете вистински господар и насочувач на вашиот...
Уметноста за свесна промена

Уметноста за свесна промена

Уметноста за свесна промена 4-5 Октомври, 2014   Почитувани, Ве поканувам на курсот УМЕТНОСТА ЗА СВЕСНА ПРОМЕНА кој ќе се одржи 04 и 05.10.2014 во Скопје. Курсот ќе го одржи Ингвар Вилидо, духовен учител кој работи и живее во Естонија. Предвидени се 5 дена, од...
Семинар по Крија Јога. Предавач Ishvarananda.

Семинар по Крија Јога. Предавач Ishvarananda.

Семинар по Крија Јога. Предавач Ishwarananda. 12-14 Септември, 2014   Почитувани, Ве информирам дека I-во Ниво Бабаџи Крија Јога Семинарот во Мекадонија ќе се одржи на 12-14.09.2014. Семинарот ќе се одржи во Аурора Спа Ресортот во Берово. Чини 200 евра. За оние...
error: