Компасот на нашето здравје

Компасот на нашето здравје

Компасот на нашето здравје 25 Maj, 2017   Компасот ни служи како навигациона алатка. Најважниот дел од оваа алатка е магнетизираната игла, но доколку не се обележат четирите правци под иглата, употребата на иглата е вон контекстот. Со која цел иглата би...
Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ingvar Villido.

Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ingvar Villido.

Се одржа семинар по Крија Јога. Предавач беше Ингвар Вилидо. Ingvar Villido Ishwarananda Ingvar Villido Ishwarananda Ingvar Villido, Ishwarananda е член на Babaji’s Kriya Yoga Order of Acharyas и одржува Бабаџи Крија Јога семинари во повеќе земји. Тој живее и...
Flaska во Македонија

Flaska во Македонија

Flaska во Македонија 25 Maj, 2017 Flaska во Македонија! Повеќе информации за шишињата и додатоците за нив ќе најдете на тел. 070723631 и на официјалната страница: www.flaska.mk ГАИА Бул. АСНОМ бр. 24 локал 3, 1000 Скопје +389 70 72 36 31 +389 2 511 0234...
Емоционална хомеопатија

Емоционална хомеопатија

Емоционална хомеопатија 23 Maj, 2017   Зошто постојат негативните емоционални карактеристики? Емоционална хомеопатија Наследуваме одредени особини исто како што наследуваме и одредени физички одлики. Начинот на кој реагираме на животните искуства води до...
13 дневен курс 11 – 24 мај 2015 „Пролет, расцветување и метаморфоза“

13 дневен курс 11 – 24 мај 2015 „Пролет, расцветување и метаморфоза“

13 дневен курс: 11-24 Мај 2015 “Пролет, расцветување и метаморфоза” 11-24 Maj, 2015   Драги пријатели на хомеопатијата,се надеваме дека Ве наоѓаме во добро расположение! Здружението Homeopathyvoice со радост ве поканува на првиот, и уникатен од овој...
error: